„Nikad više Zvezde Granda“ Zašto je Abida Milkunić napustila takmičenje?

Abida Milkunic napustila Zvezde Granda 3

U sinoćnoj emisiji „Zvezda Granda“ Abida Milkunić napustila je takmičenje, nakon čega je Saša Popović ostao šokiran i potvrdio da mu se ovakav slučaj u dosadašnjoj karijeri nikad nije desio.

Naime, Abida je u takmičenju dobila 4 glasa i završila je u baražu. Međutim, kada je trebalo da nastupi, odustala je samoinicijativno, što je i Popovića zateklo.

-Samo imamo jedan slučaj koji mi se nikada do sad nije desio u „Zvezdama Granda“, a to je da je jedna takmičarka otišla. Napustila je takmičenje, otišla je i nije obrazložila zašto i kako. U pitanju je Abida Milkunić, prema tome ona više nikada neće moći da se takmiči u „Zvezdama Granda“.

abida milkunic napustila zvezde granda 1

Zašto je Abida Milkunić napustila takmičenje?

Poslušajte kako je Abida pevala pre nego što je odustala od „Zvezda Granda“.

Na početku ove sezone Abida je otkrila da se dvoumila da li se ponovo pojavi u takmičenju i priznala šta je presudilo da donese odluku.

Iskreno nisam htela da se vratim, razmišljala sam nekih mesec dana. Ali ajde, to je dobra reklama! Bila sam već dva puta u „Zvezdama Granda“ i rekla sam sebi da neću više nikada. Nekako sam mislila da nema potrebe. Međutim, s obzirom da sam dobila poziv pristala sam, eto još ovaj put – priznala je Abida za Grand i dotakla se svoje kilaže koja je bila na meti kritika članova žirija.

-Mislim da ne treba da smršam, dobro, možda malo (smeh)! Mada sve je to super, ja sam sebi top- rekla je Abida koja je tokom takmičenja promenila tri mentora.

Zasto je Abida Milkunic napustila takmicenje

Iako bi neki rekli da je treća sreća, u njenom slučaju nije bilo tako.

-Bila sam u timu kod Ane Bekute, ali me je Viki sad htela, ne znam ni ja tačno, uglavnom sad sam kod nje. Verujem da ćemo se uklopiti jer je ona neko ko se posvećuje svojim kandidatima- istakla je početkom sezone, a kakva su joj bila očekivanja, pogledajte u intervjuu ispod.

Ko je zapravo Abida Milkunić?

Abida ima 23 godina i dolazi iz Živinica, Bosne i Hercegovine. Završila je srednju muzičku školu, te pored pevanje i svira nekoliko instrumenata.

Kao svoju najveću vrlinu ističe iskrenost, a mana joj je što ume da bude tvrdoglava, bar kako je rekla za Grand.

abida milkunic zvezde granda

Za muzičkog uzora navela je Aleksandru Prijović.

U „Zvezdama Granda“ se prvi put pojavila sa 19 godina, kada je i dobila simpatije žirija koji je smatrao da je dobar potencijal.

Ipak, ove godine Abida je bila na meti kritika zbog toga što se opustila.

Što se tiče kilograma ja zaista nemam sa tim problem. Moja preporuka tebi jeste da smo imali jednu Krstinju i da smo videli kako je taj put tekao. Ti svakako nisi kao ona. Tačno se sećam kako si izgledala, kako ti vokal radio i koliko je sve to bilo prvenstveno za tebe lakše, a i za tvoj posao. Tako da ja ipak apelujem na to – rekla je Marija Šerifović pre samo mesec dana.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuku je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: J. Jović/ I. Ankić