„Rekla sam nikad više ZVEZDE GRANDA“ Abida Milkunić otkrila kako je jedan poziv promenio sve, pa se dotakla kilaže: „Ja sam sebi top“ (VIDEO)

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Abida Milkunić rešila je da po treći put okuša sreću u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu, ali iako je prethodnih godina okusila Grandovu scenu, takmičarka je priznala da je trema i dalje prisutna.

-Bilo je super na sceni, mada uvek ima treme. Iskreno imala sam ogromnu tremu, ali sve je prošlo u najboljem redu– sa osmehom je rekla Abida ne krijući da poziv Saše Popovića ove godine nije očekivala.

-Iskreno nisam htela da se vratim, razmišljala sam nekih mesec dana. Ali ajde, to je dobra reklama! Bila sam već dva puta u „Zvezdama Granda“ i rekla sam sebi da neću više nikada, nekako sam mislila da nema potrebe. Međutim, s obzirom da sam dobila poziv pristala sam, eto još ovaj put!

IMG 4607 1

Tokom Abidinog nastupa u prvom krugu veliku pažnju privukao je Milijev komentar da nikako ne treba da smrša i da je presimpatična takva kakva je. Ipak, nisu se svi članovi žirija usaglasili sa Milićem, dok Aida tvrdi da je svojim izgledom i te kako zadovoljna.

-Mislim da ne treba da smršam, dobro, možda malo! (smeh) Mada sve je to super, ja sam sebi top- rekla je sa osmehom.

ABIDA MILKUNIC 23 GOD. ZIVINICE 1

-Bila sam u timu kod Ane Bekute, ali me je Viki sad htela, ne znam ni ja tačno, uglavnom sad sam kod nje. Verujem da ćemo se uklopiti jer je ona neko ko se posvećuje svojim kandidatima- istakla je zvezda Granda.

A koliko joj je takmičenje promenilo život i kakva očekivanja ima od ove sezone saznajte u videu na početku teksta.

IMG 4539

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ A. Milinković