Login/Registracija

Zvezda Granda umešala prste u novi hit Aleksandre Bursać (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Bursać objavila je novu pesmu pod nazivom „Klela“ u kojoj peva o muško-ženskim odnosima, a ako je suditi po prvim reakcijama na društvenim mrežama, reklo bi se da je ubola hit.

Pevačicu je zanimala reakcija pratilaca, pa ih je zamolila da iskreno napišu komentare, a zahvalila se i koleginici Tanji Pejčić, nekadašnjoj takmičarki „Zvezda Granda“, koja je prva čula demo i pomislila da je „Klela“ kao stvorena za Aleksandru.

-Javljajte mi utiske jako će mi značiti. Hvala mom predivnom timu koji se potrudio da ja izgledam nikada bolje i da se osećam kao prelepotica. Posebno hvala momcima koji su uradili ovu pesmu na koju sam jako ponosna, a neizmerno hvala Tatjani Pejčić koja je čula pesmu i odlučila da baš meni pošalje demo – napisala je Aleksandra u objavi na Instagramu kojom je najavila novu pesmu.

Predobro, emocije, sve top„, „Odlična pesma, sve pohvale„, „Bravo za celu ekipu“ neke su od prvih reči kojima su se pevačici obratili pratioci, a podrške su joj pružile i koleginice, među kojima Zejna Murkić koja je slikovito napisala da sve gori, kao i Slađa Alegro, Jelena Gerbec, Dragica Zlatić i Aleksandra Tadić koje su podelile Aleksandrinu pesmu na svojim storijima.

Spot za pesmu Aleksandre Bursać pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić