Login/Registracija

Ovo do sada nismo znali: Aleksandra Bursać pokazala tetovažu koja za nju ima jaku simboliku (FOTO)

Nekadašnja učesnica takmičenja „Zvezde Granda“ Aleksandra Bursać jedna je od aktivnijih pevačica na društvenim mrežama.

Ona na Instagramu najčešće komunicira sa svojom publikom, a sada je odgovarala na pitanja znatiželjne publike.

Jedno pitanje je privuklo veliku pažnju, a Aleksandra je otkria ono što do sada javnost nije znala o njoj. Naime, jedan od pratilaca upitao je pevačucu da li ima tetovažu i šta ona znači, a njen odgovor je raspkalao mnoge.

-Imam, tatino slovo – napisala je ona.

Pevačica je u odgovorima svojoj publici otkrila da je spremila nekoliko pesama koje će uskoro ugledati svetlost dana, a priznala je da se sada malo više aktivirala kada je u pitanju karijera.

Podsetimo, Aleksandra je nedavno za Grand priznala da joj se na nastpima ponekad desi peh, a najčešće zaboravi tekst neke pesme.

Desilo mi se, sećam se i koja je to pesma bila, „Šta će mi šalvare“ Vere Ivković, mislim to je stvarno stara pesma i jako lepa, ali eto desilo mi se da je u tom momentu nisam znala, ali sam je naučila, to je najbitnije. Dešava mi se i da zaboravim tekst, i u emisijama pa čak i uživo kada pevam iako znam veliki broj pesama, možda i nekoliko hiljada. a čak mi se i u takmičenju dešavalo to (smeh), al uglavnom se snađem, dam publici da peva- nasmejala je sve Aleksandra.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković