Zorica Brunclik progovorila o saradnji svog zeta i Kemiša, otkrila šok detalje: „Rekla sam da ću plakati umesto njega“ (VIDEO)

Sinoć je u jednom prestonićkom lokalu, Miloš Vujanović okupio pripadnike estrade na promociji svoje nove pesme „Put do pakla“.

Među najvećom podrškom našli su se njegovi najbliži kao i tašta Zorica Brunclik koja je ovom prilikom otkrila kako se Miloš slaže sa njenom ćerkom Zlatom.

Najvažnije je da se oni vole, da se oni slažu i to je urodilo plodom. I ova pesma, prošla je ushićenost jer oni nisu razmišljli da se bave bilo čime dok su zaljubljeni i onda se rodila Milica i sve je to leglo i onda sam rekla: „Zete, redom ti pa ja da počeno da se bavimo onim kako su nas upoznali“– rekla je Zorica.

zorica kemis milos

Nakon duže muzičke pauze, Vujanović je napokon objavio dugoočekivani singl na koji je ponosna cela porodica.

Miloš je zaslužio ovo, možda i mnogo ranije, ali svi znamo. Bila je tu i korona i tragedija, mi smo se povukli svi i zato u ovoj godini kada on pravi promociju i izlazi sa ovom pesmom koja je tu da podseti na sebe i ja pravim ove godine pedeset godina diskografije tako da moraćemo da se družimo češće– kaže Brunclikova.

image0 e1708980632208

S obzirom da je Kemiš producirao pomenutu numeru, zanimalo nas je kako je izgledala ta porodična saradnja.

Miloš nije plakao, ali ja sam svaki svoj cd otplakala u nekoj pesmi jer Miroljub tačno zna koliko neko može . Rekla sam Milošu da nauči ili da svari i prihavti kada mu kaže da može nešto što misli da ne može ili da izađe da plače, i vrati se kao da ništa nije bilo. Kada je rekao da neće da plače, ja sam rekla da ću plakati umesto njega- iskren je Zorica koja priznaje da su oni odvojili posao od privatnog života.

Mi u kuću ne donosimo profesiju. I on i ja samo preko kapije Zorica i Kemiš, a u kući mama, tata, baba, deda– iskrena je pevačica koja je podelila zanimljivu anegdotu iz njihovog doma:

Zlata je pitala Milicu šta je dobila baba onda kada sam odlikovana, a ona je rekla: „Medalju Vučić“, a kada su je pitali zbog čega ona je odgovorila: „Zato što je najbolja baba“– ispričala je Zorica čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Grand,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić