Login/Registracija

Zorica Brunclik otkrila da je njena najbolja drugarica naša poznata pevačica: „Sa njom sam duže u vezi, nego što sam sa mužem u braku“

Legenda narodne muzike Zorica Brunclik poznata je kao osoba koja poštuje sve svoje kolege sa estrade, ali se samo sa malim brojem pripadnika naše javne scene privatno druži.

Koliko je omiljena među kolegama govori činjenica da je preko dvadeset pevača gostovalo na njenim koncertima u Areni i na Tašmajdanu.

Ona je jednom prilikom u medijima otkrila da je njena najbolja drugarica upravo naša poznata pevačica i da njihovo prijateljstvo traje preko trideset godina.

-Najbolja drugarica mi je Jasna Kočijašević, družimo se preko trideset godina. Sa njom sam duže u vezi prijateljskoj, nego što sam sa mužem u braku – rekla je Zorica pre nekoliko godina u jednoj emisiji.

Podsetimo, Zorica je nedavno dobila prestižnu nagradu, čuveni „Oskar popularnosti“ za najbolji koncert. Radi se upravo o njenom koncertu na Tašmajdanu, a ona je tom prilikom otkrila da je prvi put u životu dobila nagradu za koncert.

– Srećna sam zbog priznanja, i zahvalna publici koju mi pruža sve ove godine. Obećavam da ću im se odužiti i ove godine i spremam za sve njih jedno lepo muzičko iznenađenje rekla je ona nedavno.

U videu pogledajte kako je izgledao njen koncert na Tašmajdanu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković