Login/Registracija

Vanja Mijatović upropastila venčanje mladencima koji su je očekivali, otvorila dušu o odluci koju je donela: „Mlada je jako plakala“

Usled tragičnih događaja u Srbiji, gotovo svi naši pevači otkazali su planirane nastupe koje su trebali da održe tokom vikenda, a među njima je i Vanja Mijatović koja se nije pojavila na jednoj svadbi u Makedoniji na kojoj je trebala da uveliča dan mladencima što je rastužilo.

Jako me je potreslo to što se desilo i apsolutno nisam mogla da pevam i veselim se dok je naša zemlja zavijena u crno – rekla je Vanja, i dodala:

Upropastila sam jednoj mladi venčanje, njen najlepši dan koji je iščekivala s takvom radošću. Kada sam joj otkazala, plakala je jako i mnogo mi je žao. Sećam se svoje svadbe i koliko mi je bilo važno da taj dan bude savršen. Ali, svesna je da je tako moralo i nadam se da se nije naljutila na mene. Viša sila – rekla je za „Alo“.

Podsećamo, pre nekoliko meseci Vanja je izgovorila sudbonosno „Da“ svom izabraniku, a organizaciju muzike nije želela da prepusti bilo kome.

– Ja sam organizovala iznenađenje za mene. To je bila moja želja koju sam sebi ispunila, prosto je moralo barem sat vremena da bude muzike za moju dušu, pored naše naravno. Svi su bili oduševljeni, bilo je lepo nešto drugačije i svima je prijalo– ispričala je za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.