Login/Registracija

„Bila sam žrtva ozbiljnog vršnjačkog nasilja“, naša pevačica prvi put progovorila o paklu koji je preživela: „Dete ima samo vas, sami ste u toj borbi“

jami 1

U jeku loših dešavanja i tragedija koje su se dogodile u Srbiji, na društvenim mrežama vodi se neprestana polemika i traži krivac, a javne ličnosti iz dana u dan dele svoja mišljenja.

Iako se tema vršnjačkog nasilja do nemilog događaja u OŠ“Vladislav Ribnikar“ nije dovoljno isticala u prvi plan, od prošle nedelje postala je goruća tema, a pevačica Jasna Milenković Jami priznala je da je i sama bila žrtva istog.

Kao neko ko je prošo kroz teške momente, ona ja poslala snažnu poruku i uputila apel svim roditeljima.

Gledam, slušam, ne verujem… Dragi roditelji, kao žrtva ozbiljnog vršnjačkog nasilja, a danas uspešan roditelj, želim da vam kažem da volite svoju decu, borite se za njih, sačuvajte im psihu od zla! Ako imate dobro dete sami ste u toj borbi i nemojte niko da vas laže! Sami ste, a dete ima samo vas– istakla je Jami.

Captureiu

Podsećamo, pevačica je najviše ponosna na činjenicu da se njena ćerka posvetila obrazovanju, pa je u jednoj izjavi otkila kako Lea govori nekoliko jezika i je jako dobar student.

-Na prvom mestu bih istakla to što govorim pet jezika: arapski, španski, engleski, turski. Četiri jezika pored srpskog. Do sada mogu da se pohvalim da imam sve desetke na fakultetu. Mogu da se pohvalim da sam najbolji student Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost. Stvarno je težak fakultet, ali ja to volim. Volela bih da se jednog dana bavim diplomatijom – rekla je Jami jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić