Login/Registracija

ZNAKOVI EVROSONG PUTA Pesma bivšeg takmičara Zvezde Granda osvaja publiku, u sve UMEŠANA KONSTRAKTA

Pesma pod nazivom „Presidente“ koju izvodi bivši učesnik takmičenja „Zvezde Granda“ Savo Perović osvaja sve više simpatija, a pojavile su se i ozbiljne indicije da bi upravo ona mogla biti izabrana za srpskog predstavnika na Evrosongu.

Javnost ne prestaje da preslušava numere koje su juče objavljene i nagađa ko je najbolja solucija, koja bi uspešno odbranila srpsku zastavu, a pesma „Presidente“ je već na prvo slušanje sovojila srca publike.

Standardi su visoko postavljeni obzirom da je prošlogodišnja predstavnica Ana Đurić Konstrakta bila najzapaženiji izvođač, što i nagrada koju je dobila od evrovizijske publike potvrđuje, koja je osvojila visoko 5. mesto. 

Na svom Instagram profilu, Konstrakta je dala svoj sud o potencijalnom predstavniku Savi Peroviću, istakavši da ih jedan detalj spaja, te da upravo na osnovu toga sudbina poručuje da je možda on pravi izbor za Liverpul.

Ana je autentična ne samo u audio izdanjima, jer činjenica je da su tekstovi, kao i muzika umetnice avangardni, ali jednako autentičan je i Konstraktin vizuelni identitet, sa akcentom na dva detalja koja krase njeno lice. 

Konstrakta je podelila fotografiju koja dokazuje da sa Savom deli istu poziciju mladeža na licu, koji su upravo Anin zaštitni znak, koji je dodatno čini unikatnom.

Savo Perović je uradio pesmu u saradnji sa Ivanom Rašić, poznatijom pod pseudonimom Sajsi MC i čini se da se već izdvojio kao favorit. Da li će publika deliti mišljenje Konstrakte i da li zaista vidi bilo kakvu povezanost sa pomenutim pevačem, saznaćemo na finalnoj večeri Pesme za Evroviziju početkom marta, kada će dati svoj konačni sud.

Osim Save i ekipa „Duo Grand“ koju čine Nenad Osmanović i Aleksandar Simić, takođe su bivši učesnici muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ koji će pokušati da izbore plasman na evrovizijsku scenu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen konstrakta,
Autor: A.Dačić