Login/Registracija

NEDOSTIŽNI SU: Ovo je najgledanije duetsko izvođenje u „Nikad nije kasno“ (VIDEO)

Dokaz da je emisija „Nikad nije kasno“ jedinstvena i neponovljiva je milionski auditorijum i popularnost koja ne jenjava ni nakon osme sezone koja se trenutno emituje. Gotovo da nijedan muzički šou program danas ne objedinjuje talenat, dobru pesmu, energiju, želju, životne ispovesti i mogućnost ostvarenja snova ljudi koji su zbog životnih okolnosti bili sprečeni da ostvare svoje ciljeve.

Mnogi veterani ostavili su veliki pečat na Grandovoj sceni i postali miljenici publike širom regiona zahvaljujući kojoj sada broje milionske preglede na Jutjub platformi.

U tome su im često pomagale i ostvarene muzičke zvezde i velika imena estradne scene te ne iznenađuje što je video Bejhana Ramova i Šerifa Konjevića zauzeo mesto najgledanije duetske numere u takmičenju „Nikad nije kasno“.

Ovaj video broji neverovatnih sedam miliona i sto hiljada pregleda. Numerom „Nije taj čovek za tebe“ koju su Bejhan i Šerif izveli uživo na velikoj sceni Granda uspeli su da naježe sve one koji su njihovo zajedničko izvođenje čuvenog hita odslušali.

I ne samo to, taj video nije ostao deo arhive već je i danas često na plejlisti mnogih zaljubljenika u dobru muziku.

„Nedostižni su“, „Ovo je pevanje iz duše“, „Ovo su legende, bravo za obojicu!“, „Ovo je za istoriju“, samo su neki od nekoliko hiljada komentara koje je ovaj video izazvao.

Ukoliko ste zaboravili kako zvuči ovo vanserijsko pevanje Bejhana i Šerifa, podsetite se klikom na video ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović