Login/Registracija

„Presidente“ u trci za Evropu: Savo Perović ima keca u rukavu (VIDEO)

Pored ekipe „Duo Grand“ koji čine Nenad Osmanović i Aleksandar Simić, još jedan bivši učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Savo Perović učestvuje na ovogodišnjem izboru pesme za Evroviziju.

Pesma pod nazivom „Presidente“ objavljena je danas za zvaničnom jutjub kanalu Radio Televizije Srbije, a već na prvo slušanje je osvojila srca publike.

Svi su primetili da je mladi pevač dao sve od sebe da ova pesma zvuči ovako dobro, a nema sumnje da će za takmičenje spremiti i nesvakidašnji scenski nastup.

Savo je učestvovao i u pisanju teksta, pa je pored MC Sajsi jedan od autora numere sa kojom će se takmičiti na ovom prestižnom festivalu.

-Komo tu, komo tu, mi presidente komo tu, ti se bolje pazi mene. Komo tu, komo tu, mi presidente komo tu, sve je igra presidente – glasi refren pesme.

Publika je odmah pozitivno odreagovala, a u komentarima su se samo nizale pohvale na njegov račun i ova pesma je mnogima već favorit.

-„Bravo Savo“, „Ovo se čekalo“, „Svaka čast majstore“, „Trud se isplatio“ – samo su neki od komentara ispod videa.

Savo je nedavno za Grand prizano da je uložio puno truda u ovu pesmu, ali nije želeo da otkriva sve detalje scenskog nastupa.

-Smatram da je pesma apsolutno stvorena za takvu vrstu šoua, ali sam se plašio drugih stvari oko mene. Ipak je to javni sesrvis, da me neko ne shvati pogrešno ali druga vrsta nivoa, plašio sam se jer sam učestvovao u rijalitiju, prosto da mi ne uzmi za zlo takve strani. Ali s druge strane, tamo sam isto bio fin… Imao sam ludu sreću, želja je preovladala i pronašao se na tom spisku-priznao je Perović za Grand i otkrio da li je već počeo da radi na scenskom nastupu.

-Već sam u šizofeniji, ludilu, ali imam super tim iza sebe. Treba da nas bude šestoro nas na sceni, sve pripremam, odmah sam krenuo sa tim Imam pozitivnu tremu, iako nisam tremaraš, mada mene trema radi na adrenalin, ali imam strah od odgovornosti. Možda sam taj pritisak i sam stvorio, ali ja se u haosu najbolje snalazim – priznao je Savo.

Foto: Z.K.Munja/youtube/instagramsavoperovic,
Autor: A. Milinković