Login/Registracija

Zlata Petrović progovorila o se*su: „Mnogo se varate“

Pevačica Zlata Petrović važi za jednu od najfatalnijih žena na domaćoj javnoj sceni.

Kažu da se njene zanosne obline i posebna energija kojoj zrači oduvek plenili pažnju muškaraca, a upravo na temu seksepila pevačica je govorila u emisiji „Zvezde Granda- Specijal“.

Na pitanje voditelja da li je svesna svoje fatalnosti, Zlata je odgovorila:

Po prirodi sam skromna osoba. Veoma volim tu svoju osobinu, ali sam svesna i svojih atributa. Danas možeš sve da kupiš, a ja sam ovakva bila oduvek. Sve je to energija. To je najbitnije, energija je sve. Niko ne može da me ubedi u suprotno. To je dato od Boga i hvala mu na tome – objasnila je pevačica.

Voditelj je zatim pevačici postavio provokativno pitanje, a mnoge je iznenadio njen odgovor. Na pitanje da li bez kvalitetnog se*sa veza može da opstane, Zlata je odgovorila:

Mnogo se varate. Mislite da je seks presudam u vezi, a nije. Sve je bitno, a to je samo šlag na torti. Kada govorim u svoje ime i u ime svoje duše jednostavno moraš da budeš sve ostalo što je prioritetno, pa taj seks – počela je šarmantna Zlata, pa nastavila:

To je kao kad muškarci posete javnu kuću, odu kod onih žena koje su kao lutke i završi posao i fućka. Ni ne razmišlja posle o toj osobi. Znači da to nije to. Postoje neke druge stvari zbog kojih zavolimo ljude, zavolim ljude prvensteveno zbog njihove duše.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk