Login/Registracija

Ilda Šaulić i Peja otkrili šta je Šaban najviše voleo: „Znalo se da je u vašoj kući to svetinja“

Pevačica Ilda Šaulić prošle nedelje je gostovala u emisiji „Pesmom za dušu“, pa se sa voditeljom Zoranom Pejićem Pejom prisetila vremena kada je svake nedelje njena porodica uživala u zajedničkom ručku.

Peja je otkrio da je pokojni kralj narodne muzike Šaban Šaulić imao jedan poseban ritual svake nedelje kada je okupljao porodicu i prijatelje.

-Kod vas u kući godinama je bila svetinja nedeljni ručak, to se znalo. Kada smo se sa Šabanom družili on je govorio znate kada je nedeljni ručak posle toga se možemo čuti. Praktikovao je nedeljni ručak i u Krčedinu kada je okupljao svoje kumove i prijatelje, na terasi uz lep pogled smo svi uživali – rekao je Peja.

Ilda se na ovu priču nadovezala, pa je priznala da su to za nju bila neka lepša i srećnija vremena, ali se i ona sa setom priseća takvih događaja.

-Jeste, to je bilo neko srećno vreme. Koliko god je moj otac putovao znalo se da je taj nedeljni ručak bio važan i da smo mi bili ili kod kuće ili smo negde išli. Imali smo i neke razne restorane gde smo voleli da odemo i sam taj kult je bio lep. Danas je to verovatno nestalo, ali vidim da ima ljudi koji to i dalje pratkituju i zaista im zavidim na tome, to je divno – kazala je Ilda

U videu pogledajte šta nam je Peja rekao nakon operacije.

Foto: Filip,
Autor: A.Milinković