Login/Registracija

„Peo sam se po zgradama samo da joj mahnem“, Željko Samardžić progovorio o početku ljubavi sa Majom: „Nisu njeni odmah odobrili“

Željko Samardžić može se pohvaliti da je jedan od pevača koji je isključivo svojom emocijom i kvalitetnim pesmama osvojio srca publike. Osim uspešne karijere, uživa u skladnom braku već 45 godina i ponosan je otac tri ćerke.

Kažu da ljubav može pobediti sve sa čim se slaže i Samardžić kome je porodica na prvom mestu.

– Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Minja živi na petom spratu i pošalje mi snimak kako Anđelija plače i ja se odmah pakujem i idem gore, našla je foru kako da je ja pričuvam samo mi pošalje da plače. Zaista imam skladan brak, divnu porodicu, na moje ćerke sam ponosan– istakao je pevač svojevremeno.

U današnje vreme, mladi sve manje veruju u trajne i prave ljubavi i beleži se veliki broj razvoda, što rastužuje Željka koji je živeo u drugom vremenu.

– Jedini interes mora da bude ljubav, moraju da budu oni leptirići i tu se nećete prevariti. Kada krenete da gradite kuću glupo je da je rušite. Ja sam pod prozorom mojoj Maji pevao uz gitaru. Nju je mama sakrila, nije joj dala da izlazi nije to bila baš ljubav na prvu da su joj dozvolili, ali ljubav je bila uporna. Penjao sam se po nekim zgradama, mama joj da da čisti balkon, a ja je dozovem nekako ona se okrene i ja joj mahnem i zato smo 44 godine zajedno. Treba sve raditi iz ljubavi, kada osetim da pevam da mi prođe vreme, neću više ni pevati- objasnio je Samardžić.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić