„Moju energiju mora da vidi ceo svet“ Zejna iskreno o svom nastupu na PZE, pa se dotakla Zorje: „To je istina!“ (VIDEO)

Zejna Murkić nastupila je u večerašnjem drugom polufinalu „Pesme za Evroviziju“, a kada je sišla sa scene oglasila se za Grand.

Ona je otkrila da je zadovoljna nastupom, a onda se dotakla i nastupa Zorje Pajić koja se pre dva dana plasirala u finale.

WhatsApp Image 2024 02 29 at 21.58.17 1

Zejna nakon nastupa na PZE progovorila o Zorji

-Hvala svima, poenta i jeste ta moja energija. Zejna je najbolja Zejna nije egotrip, nego je svako najbolja verzija sebe. Ja sam zadovoljna nastupom zaista – rekla je ona za Grand.

WhatsApp Image 2024 02 29 at 21.58.20

Zejna je nakon prvog polufinala rekla da je Zorjin nastup bio najbolji, ali je i večeras ostala pri istom stavu.

-Ja sam rekla da je ona u prvom pulufinalu bila najbolja, to je istina za koju se mislim, svi slažu. Ono izvesti pevački na takav način, plus nastup svaka čast, to ne bi mogao bilo ko da uradi – dodala je ona.

WhatsApp Image 2024 02 29 at 21.58.17

U razgovoru je otkrila i da priželjkuje pobedu i da u maju zajedno sa ekipom ode u Malme.

-Ja bih jako volela da pobedimo, ovu moju energiju i moj tim mora da vidi ceo svet. Ova pesma je takva da zaista budi neku energiju i budi neke davno zaboravljene dane – zaključila je Zejna, a video pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO – Anketa – Kog pevača biste poslali na Evroviziju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: F. Pavlović,
Autor: A. Milinković/S.Stojanov