ANKETA: Ko treba da predstavlja Srbiju na Evroviziji? (VIDEO)

Auditorijum je imao priliku da čuje deo kompozicija koje su u trci za ovogodišnju Evroviziju, a prvi polufinalisti koji imaju šanse da predstavljaju Srbiju su već izabrani.

Upravo zbog toga ekipa Granda rešila je da sazna koga bi građani poslali na Evroviziju sa željom da predstavlja Srbiju na najvećem muzičkom festivalu.

anketa evrovizija

Anketa Evrovizija – Evo koga bi građani poslali u Malme

-Breskvicu bih poslao. Nisam čuo sve kompozicije, ali ona mi se dopada- rekao je jedan od anketiranih građana, dok su pojedini tvrdili da bi Ceca i Marija Šerifović donele pobedu Srbiji na Evroviziji.

-Ja bih volela da Srbiju predstavlja Ceca, ali i Željko Joksimović. To bi bilo super- istakla je jedna gospođa.

anketa evrovizija

Bilo je i onih koji ne slušaju narodnu muziku, ali uprkos tome smatraju da našu zemlju treba da predstavi narodna pesma.

-Neka lepa srpska narodna pesma treba da predstavi našu zemlju iako ja to lično ne slušam- rekao je jedan mladić za Grand.

anketa evrovizija

Odgovor jednog gospodina iznenadiće mnoge. Na pitanje koga bi želeo da vidi na Evroviziji kroz smeh je odgovorio.

-Baju Malog Knindžu!rekao je jedan od ispitanika, dok je bilo onih koji smatraju da svet ostaje na mlađima.

-Treba neko od mlađe generacije da ide jer su ovi stariji istrošeni. recimo neki iz „Zvezda Granda“ koji se takmiče i ispunili su neke kriterijume- objasnio je gospodin za Grand.

anketa evrovizija

Neki od anketiranih građana tvrdili su da bi Srbiji dobar plasman na najvećem muzičkom festivalu doneli Saša Kovačević, Šako Polumenta, ali i mlade muzičke zvezde.

-Volela bih da na Evroviziju odu Teodora Džehverović ili Milica Pavlović zato što imaju taj neki karakter, imaju odlično ponašanje sa publikom, ali i dobre pesme- poručila je jedna devojka, a grupa mladića je kao iz topa za Grand poručila:

-Evrovizija je politika i veoma sam ozbiljan po pitanju tog stava. Verujem da su glasovi samih zemalja upućeni na političke stavove prema drugim zemljama.

anketa evrovizija

Što bi rekli ‘sto ljudi-sto ćudi’ te ne čudi što smo dobili mnoptvo zanimljivih, ali i potpuno drugačijih odgovora a pitanje ‘Ko treba da predstavlja Srbiju na Evroviziji?’.

-Ove godine treba da ide Breskvica, ima najlepšu pesmu i nekako njena numera najbolje predstavlja Srbiju- poručio je jedan građanin, dok su dva momka kroz osmeh dobacila:

-Saša i Dejan Matić da idu u duetu! Što da ne?!

anketa evrovizija

Šta su još rekli građani Srbije i koja estradna zvezda je dobila najviše glasova saznajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: J. Jović/ A. Dačić