Zejna Murkić otkrila da li očekuje da će pevati na Evroviziji, pa progovorila o kolegi: „Pevao je Zejna kraljice, volim te“ (VIDEO)

Zejna Murkić je hrabro otpevala pesmu za Evroviziju izražavajući želju za takmičenjem na velikom muzičkom događaju.

Pesma nosi naziv „Najbolja“, a Zejna je sada otkrila da li očekuje da će pevati na Evroviziji.

-Ma, ne očekujem ništa. Ja se samo maksimalno trudim kao da sam pobedila tamo, a ne ovde. Tako da otkud znam, za sad su reakcije divne, bolje nego i za Rumbu čak. Svi su u fazonu kao „Ne sećamo se drugih pesama, ali Zejna je najbolja“, svi su u tom fazonu i onda razmišljam, svidelo se ljudima, publici, mojim kolegama – rekla je ona.

Zejna Murkić otkrila da li očekuje da će pevati na Evroviziji

ZEJNA ZGS SNIMANJE 07022024 FOTO FILIP 15
Zejna Murkić otkrila da li očekuje da će pevati na Evroviziji

Pevačica je takođe istakla da je sve osmislila zajedno sa Markom Drežnjakom, koji je izrazio želju da u pesmi ostave deo „Zejna je najbolja“.

-Ja sam sa Markom Drežnjakom smislila to sve, on je naš prijatelj, predivna jedna duša, jedan pretalentovan momak. Poslala sam mu jednu rejv pesmu i ofra hazu i rekla sam „Hoću da mi ovo napraviš, jel možeš danas“, i on kaže „E, brate, mogu nije problem“, i poslao mi je. A pošto Marko nije imao tekst, on je pevao „Zejna je najbolja, ja volim Zejnu, Zejna kraljice volim te“ i onda je rekao ovaj deo moramo da ostavimo – govorila je Zejna.

Zejna Murkić progovorila o kolegi: „Pevao je Zejna kraljice, volim te“

ZEJNA ZGS SNIMANJE 07022024 FOTO FILIP 6
Zejna Murkić otkrila da li očekuje da će pevati na Evroviziji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K. Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković