Saška Yanx ne skriva ambicije na „Pesmi za Evroviziju“: „Prečesto sam bila druga ili treća“ (VIDEO)

Drugo polufinale „Pesme za Evroviziju“ održava se večeras, a izvođači najavljuju spektakle i određene novine. Jednaa od njih je i Saška Yanx koja je naglasila da je skupila hrabrost da iznese na sceni nešto što nikada ranije nije radila.

-Spremam nešto što do sada nismo imali hrabrosti da iznesemo i da izvedemo nešto što se do sada nije čulo. Aleksandar Sofronijević zna za prave stvari i iamamo nešto što je mešavina soul muzike r’n’b-a i hip-hopa čega nemamo toliko. Mislim da smo to ovim i postigli – rekla je Saška.

WhatsApp Image 2024 02 29 at 20.32.20 4 1

Pevačica je nekoliko puta bila na izborima za pesmu kojom bi nastupala na Evroviziji, a sada je ipak otkrila da je ovo njen debi.

-Činjenica je da sam prečesto bila druga ili treća, ali ovo je prvi PZE tako da sam debitant na rebrendiranom festivalu – rekla je Saška.

WhatsApp Image 2024 02 29 at 20.32.20 6

Njoj i njenom timu važna je prevashodno poruka koju će poslati sa scene „Pesme za Evroviziju“.

-Poruka koju šaljemo je važna. Imamo ozbiljnu poruku vrhunskog izvođača, tekst koji je filozofski sklopljen u aranžmanu koji je tako dobar, koji je vrunski i koji je naš – naglasio je Alekandar Sofronijević koji je uključen u produciranje Saškine numere.

BONUS VIDEO: Hydrogen / Pesma za Evroviziju – drugo polufinale

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: A.Dačić