Login/Registracija

Zdravko Čolić izneo nepoznate detalje sa venčanja: „Svi su mislili da je skrivena kamera“

e8c396552480ea9a126c001311a74b2f01cc202e

Najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić decenijama je u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom sa kojom ima dve prelepe ćerke.

Aleksandra je profesorka geografije, a godinama je bezuslovna podrška pevaču. Iako je već dugo njegova životna saputnica pevačevu suprugu skoro nikada ne viđamo u javnosti.

Zdravko je jednom prilikom u medijima ispričao kako je izgledalo njihovo venčanje, a tada je priznao da su mnogi pomislili da je u pitanju šala.

– Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života – rekao je tada Zdravko, a Aleksandra je ranije za Hello otkrila kako je zavela tada najvećeg šmekera na estradi:

– Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se… Čovek nekako prepozna osobu koju bi opet rado video, uhvati neku emociju koja bez reči govori da joj je stalo do njega. To ne mogu da objasnim jer može pred tobom biti najlepša i najpametnija žena a da jedva čekaš da ode od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je verovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju.

Inaće, i ćerka Zdravka Čolića, Una vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a pre nekoliko dana je podelila sliku sa novim dečkom.

Foto: youtube/zdravkočolić,
Autor: A.M