Login/Registracija

Zbog „Zvezde Granda“ publika spremna na sve: Pevač održao NASTUP NA MINUS 30 STEPENI, i ne kaje se: „Ključ je energija“

Ermin Redžić Bubi jedan je od najtraženijih naših pevača koga publika u Americi prosto obožava i gde obara sve rekorde posećenosti na njegovim nastupima.

U nizu spektakla koje pravi širom ove države, vrelu atmosefru iz Majamija doeno je i u grad Des Moines u kome je hladnoća neverovatnih minus 30 stepeni, ali to nije sprečilo ljude sa naših prostora da napune klub do poslednjeg mesta.

Kada je osetio energiju publike koja ga je pozdravila gromoglasnim apaluzom, dobio je dodatnu energiju da im uzvarti fanstastičnim nastupom, što je još jedan dokaz koliko je obožavan širom sveta.

Srećan sam što moje pesme i moji nastupi  ostavljaju tako dobar dojam na publiku i što me publika traži sve više. Mislim da je ključ ta energija koju publika najviše voli jer i kad pevam narodnjake i kad pevam rok, sve izvodim na svoj način energicno sa puno žara– izjavio je Bubi.

Nakon povratka sa svetske turneje, pevač planira da održi nekoliko nastupa u Beogradu, nakon čega će se posvetiti radu u studiju i novim pesmama kojima će obradovati fanove na proleće.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić