Login/Registracija

GOSPODIN I GOSPOĐA SMIT: Mili se sa suprugom pojavio u NESVAKIDAŠNJEM STAJLINGU: „Svaka čast!“ (FOTO)

Iako se Aleksandar Milić Mili trudi da privatni život sačuva od očiju javnosti i retko objavljuje fotografije sa suprugom na društvenim mrežama svaka objava sa lepom Ninom digne veliku prašinu. Tako je bilo i ovoga puta, a Mili je još jednom pokazao da pored sebe ima pravu lepoticu.

Naime, bračni par je otputovao u Vašington, a na jednom bitnom događaju pojavio se sa svojom lepšom polovinom. Oboje su sijali od elegancije, a zbog njihovih stajlinga komentari ne prestaju da pljušte.

I Mili i njegova deset godina mlađa supruga savršeno su izneli odela, a fanovi nisu krili oduševljenje s obzirom da su navikli da Milića na snimanju „Zvezda Granda“ najčešće viđaju u kežual izdanjima. Nina je savršeno ispratila ovaj imidž i prikupila veliki broj pozitivnih komentara na račun izgleda.

-Nacionalni molitveni doručak u Vašingtonu u organizaciji Kongresa SAD-a je tradicionalno okupljanje svih nacija širom sveta staro 71 godinu. Ljudi iz politike, biznisa i javnog života okupljaju se u želji za ljubavlju i svetlijom budućnošću- napisao je u opisu objave.

Podsetimo, Mili i Nina upoznali su se davne 2004. godine, a njihov susret bio je kao iz filma. Milijeva sadašnja supruga studirala je u Italiji, gde se par i upoznao. Međutim, nije sve teklo po planu, bar naizgled, budući da je Nina tada bila u dugogodišnjoj vezi.

Lepo ti da prekineš tu vezu a od sutra krećemo ti i ja– rekao joj je Mili svojevremeno, nakon čega je i zaprosio, a od tada imaju skladan i srećan brak.

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović