Login/Registracija

„DOŠLO MI JE DA PUCAM SEBI U GLAVU“, Žiku zaboleo zub U STRANOJ DRŽAVI, niko nije mogao da mu pomogne, pa PRONAŠAO ALTERNATIVNO REŠENJE U FRIŽIDERU

Svojim anegdotama iz života, Žika Jakšić uveseljava milione gledalaca iz emisije u emisiju koje se uvek iznova prepričavaju.

Tokom svoje višedecenijske karijere imao je priliku da putuje po celom svetu, međutim na nekim putovanjima se dese i nepredviđene situacije na koje ne možemo da računamo koje mogu da nas izbace iz takta, što se svojevremeno desilo i Žiki.

Naime, tokom jednog boravka u Beču, toliko ga je zaboleo zub usred noći da nije znao šta da radi.

Mene je jednom zaboleo zub u Beču u tri sata noću, i ne znaš jadan gde ćeš. Dođe mi sam sebi u glavu da pucam. Grdan u hotelu, nema nikog na recepciji, barem da rade noćni barovi, ono u frižideru imalo jedno 2,3 šišeta viskija ja popijem to, bilo neko pivo, popijem i to onda me i dalje bolelo. Oteklo, ništa ne pomaže, muka živa je bila– prisetio se Jakšić koji je srećan što danas u svetu postoji mnogo načina da se ovakvi slučajevi reše u svako doba dana i noći.

Ovu anegdotu ispičao je nakon što je saznao za fenomenalan biznis kojim se bavi sin jednog veterana, a u pitanju je platforma za bukiranje medicinskih usluga u celom svetu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić