Login/Registracija

Amar Gile POKIDAO Cecin veliki hit: Uz gitaru otpevao emotivne stihove, fanovi oduševljeni: „JEDAN OD RETKIH KOJI PEVA OD SRCA“ (VIDEO)

Kada se Amar Gile davne 2013. godine pojavio na sceni „Zvezda Granda“ odmah je bilo jasno da je pred njih blistava pevačka karijera. Sa neverovatnim vokalom ovaj momak iz Kaknja osvojio je publiku širom regiona, a danas ima sreću da nastupa širom Evrope, ali i preko okeana.

Iako smo navikli da maestralno izvodi pesme Saše Matića, Šabana Šaulića, Peđe Medenica, kao i novije hitove, sve nas je iznenadio kada je na jednoj probi sa svojim bendom zapevao Cecinu numeru „Kuda idu ostavljene devojke“.

U savim ležernom izdanju, pevač je na gitari svirao, a ujedno i pevao popularnu baladu čijim je izvođenjem oduševio javnost.

Za samo nekoliko sati od objavljivanja, ovaj video postao je viralan na društvenim mrežama i pokupio je ogoroman broj lajkova i komentara.

„Kapa dole“, „Kakvu emociju daješ, to je neverovatno“, „Svaka čast“, samo su neki od komplimenata za interpretaciju koju možete poslušati u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić