Login/Registracija

Zaprošena Barbara Bobak: Momak joj prišao na nastupu, njen odgovor iznenadio sve (VIDEO)

Od kada je raskinula vezu sa kolegom Darkom Lazićem, u medijima nismo imali priliku da upoznamo novog momka Barbare Bobak. Stvari su se sada promenile, pa je pevačica pre nekoliko dana zaprošena na nastupu.

Poslednjih nekoliko godina ona važi za jednu od najtraženijih pevačica mlađe generacije. U medijima je često isticala da je fokusirana samo na posao, pa nema puno vrmemena za ljubav.

Ovu njenu priču sigurno je čuo momak koji je skupio hrabrosti da zaprosi pevačicu, a ona nije ostala imuna kada je videla šta je ovaj mladić uradio.

Naime, dok je Barbara pevala u jednom klubu dečko iz publike je na telefonu napisao udaj se za mene, prišao do bine i pokazao ovo pevačici.

Kada je ovo ugledala, ona se nasmejala, pa je momku odgovorila:

-Neću se udati nikada, ali hvala ti na ponudi – odgovorila je Barbara.

Ovaj video je nasmejao mnoge, ali je i za kratko vreme postao viralan na društvenoj mreži TikTok, dok su u komentarima svi pohvalili hrabrost ovog mladića.

Podsetimo, u medijima je pre nekoliko nedelja odjeknula vest da je Barbara u vezi sa oženjenim muškarcem, a da je za sve to saznala i njegova žena. Mlada pevačica se u jeku te priče oglasila za Grand i tom prilikom izrazila sumnju da joj možda takve priče u medijima smeštaju ljubomorne kolege.

-Kako da ne, ne znam samo kada sam stigla sve to! Čula sam da smo od avgusta meseca zajedno, čitala sam da me je udara po zadnjici pred ljudima, Bože me sačuvaj. Budalaštine, nema šta da mi se se nalepi, pa kao ajde da pustimo nešto možda se primi, ali nije, više sreće drugi put – rekla je ona nedavno za naš potral i nastavila:

-Vrlo moguće da se to radi, svašta se dešava danas, ništa više ne može da me iznenadi u ovom svetu. Na kraju dana šta god da se desi i kad izađe bilo koja istina, ili neistina, kad neko pokušava da te oblati ili da te upropasti nekim lošim publicitetom, opet je to publicitet. Niko do sada nije bio ugašen, kod nas nije bio obrisan šta god da je uradio, tako da hvala im na publicitetu i to je sve – zaključila je Barbara.

U videu pogledajte šta je Barbara rekla o vezi sa Darkom Lazićem:

Foto: Z.K.Munja/Filip,
Autor: A.Milinković