Vesna Zmijanac se oporavlja od operacije, spremna da promeni život iz korena, a evo šta je tražila od Nikolije

vesna zmijanac 26 ok foto munja

Nakon hitne operacije, Vesna Zmijanac je izašla iz bolnice, a folk zvezda kojoj je prošlog četvrtka ugrađen bajpas u sklopu Kliničkog centra Srbije, juče ujutru je u pratnji ćerke Nikolije otišla kući.

Ćerka Zmijančeve juče se oglasila za domaće medije i istakla je  ono što je i najbitnije, a to je da je sada sve u redu.

– Dobro je sve, ide dobro. Zvalo me je nekoliko novinara, ali sam rekla da se nećemo oglašavati… Oporavlja se – poručila je ona kratko. 

Izvor blizak Zmijančevoj potvrdio je da je pevačica izašla iz bolnice i da je u svom novom stanu:

Vesna je dobro! Moraće da miruje, da pije lekove i da ide na redovne kontrole. Sada je u svom novom stanu, koji je prošle godine kupila za 350.000 evra! Sa njom je sve vreme ćerka Nikolija – kaže izvor i dodaje da je pevačica od ćerke odmah tražila da joj poruči suši:

vesna zmijanac interv

Odlučila je da potpuno promeni život, pre svega ishranu. Čim je stigla u stan, rekla je da hoće suši! Nikolija se nasmejala jer njena majka nikad ranije to nije htela da jede. Ishrana joj je uvek bila masna, kalorična i začinjena, a sada je odlučila da jede što više ribe, čorbe i sirove hrane.

Vesna planira da do prve kontrole, koju je zakazala za sledeću nedelju, bude u svom stanu, a nakon toga ide na Bukulju:

Ne može ona da bude dugo zatvorena u četiri zida! Rekla je ćerki da posle prve kontrole ide pravo u svoju kuću na Bukulji, i to zajedno sa unukama. Vesna ne može bez Bukulje. Radnici koji joj čuvaju imanje zasadili su joj baštu, tako da ona ništa ne treba da radi, već samo da uživa – završava priču izvor za Kurir.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.