„Ova oće da mi otme muža?“ Vera Matović odlepila na novu pesmu Mitra Mirića, pa potkačila njegovu suprugu (VIDEO)

MITAR MIRIC ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO FILIP 41 ok
Vera Matović odlepila na novu pesmu Mitra Mirića

U emisiji „Zvezde Granda Specijal“, Mitar Mirić predstavio je svoju sjajnu novu numeru pod nazivom „Vatrena ženo“, nakon čega je Vera Matović sve iznenadila svojim izlaganjem.

Naime, njoj se jako dopala pesma i htela je da ustane i igra, ali kaže da nije smela da njegova supruga to ne protumači pogrešno.

-Ja htedoh da ustanem na „Vatrena ženo, udaj se za mene“. Ali nisam smela, šta znam, šta može žena da pomisli? Može stvarno da kaže „Pa ova će da mi otme muža?“ – rekla je Vera.

Vera Matović odlepila na novu pesmu Mitra Mirića

VERA MATOVIC ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO FILIP 15 ok
Vera Matović odlepila na novu pesmu Mitra Mirića

Mitar i Vera su imali mnogobrojne nastupe zajedno i odlično su se slagali tokom čitave karijere, a sada je ispričala kako je to izgledalo davnih dana.

-To je bilo pre mnogo godina, nemam pojma kada, nije ni bitno. Jedan menadžer nas je vodio i pita on Mitra da ide na turneju, a on kaže „Ko je u grupi?“ i on mu odgovori da sam ja, a on kaže „E, hoću da idem“. Doduše, uvek sam pevala poslednja, nije važno, bilo je svega – ispričala je Vera, pa dodala:

-Treba da idemo u Ugljenik i Mitar kaže „Neću ja da pevam“ jer je važilo da ne možeš u svom rodnom kraju dobro da prođeš, sujete je uvek bilo i ja kažem „Slušaj Miki, ti ćeš da izađeš, ja ću da idem pre tebe, a ti ćeš posle mene, to je moje poštovanje, tvoje mesto“ – zaključila je ona.

VODITELJI SA GOSTIMA ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO FILIP 14 ok
Vera Matović odlepila na novu pesmu Mitra Mirića

BONUS VIDEO: Sanja Vučić o pesmi za Evroviziju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković