„Pored mojih psihičkih teskoba, on je izašao na kraj sa mnom“: Ivana Krunić uplakana priznala sve o odnosu sa Banetom (VIDEO)

Ivana Krunić i Bane Čolak su već neko vreme u stabilnoj vezi, a pevačica je nedavno otvoreno otkrila u kom trenutku je shvatila da je on ljubav njenog života.

-To je bio najteži period, kada je bila korona. Mi smo živeli u garsonjerici, jedva smo i to plaćali, jer ja nisam radila. I ja kad sam nezadovoljna poslovno, to se mnogo odrazi na mene psihički, mada danas ne bi bilo tako, jer sam shvatila da su neki drugi prioriteti meni bitni. Posao je samo sredtsvo da bi usrećili ljude oko sebe. I on je pored svih tih mojih teskoba psihičkih koje sam imala u tom periodu, on je znao da izađe na kraj sa mnom – ispričala je Ivana.

Ivana Krunić – uplakana priznala sve o odnosu sa Banetom

Untitled 44
Ivana Krunić – uplakana priznala sve o odnosu sa Banetom

Pevačica je istakla da najvše ceni njegov trud koji ulaže kako bi njihov odnos opstao, govoreći da joj tako pokazuje da će uvek biti stub porodice i jednog dana otac njihove dece.

-Pokazao mi je da je muškarac koji nikad ne bi dozvolio da nama bilo šta fali. On je pored fizičkog problema koji ima sa nogom, išao da kreči, da radi, da zaradi dve, tri hiljade dinara da bi mogli da preguramo tu nedelju, i time mi je pokazao da će uvek biti stub porodice i da zaslužuje da bude moj muž, i otac sutra naše dece – zaključila je ona.

image 2

BONUS VIDEO: Mirna Košanin se baškari na plaži i zavodljivo maže uljem

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: You Tube,
Autor: K. Marković