Krevetac Isaije Ražnatovića izgleda nestvarno: Veljko sve javno pokazao, takav nisu imali ni Željko, ni Krstan (FOTO)

Untitled 40

Najmlađi sin Veljka Ražnatovića, Isaija Ražnatović, 14. maja došao je na svet. Braća Željko i Krstan neizmerno su se obradovali pojačanju, a ponosni roditelji odmah su za mališana u domu u Titelu uredili prostor.

Budući da je reč o odojčetu, koje se budi noću i zahteva veliku pažnju najmlađi sin Veljka Ražnatovića sada spava sa roditeljima u njihovoj sobi.

Cecin naslednik i njegova izabranica Bogdana pomerili su bračni krevet u stranu kako bi uz zid stavili police za stvarčice, kozmetiku i pelene, a odmah pored dodali i komodu koja služi jednako za odlaganje kao i za presvlačenje bebe. Krevetac su smestili u sam ćošak.

Sve ovo moglo se videti na snimku koji je Veljko danas objavio na Instagramu.

Snimio je kako provodi vreme sa prvencem a naravno svako ko je želeo malo bolje da pogleda mogao je videti razmeštaj u spavaćem delu, koji je sad očigledno i sobica malenog Isaije.

image 1 22

Krevetac bele boje sa posebnim ovalnim tapacirungom ka zidu privukao je najviše pažnje.

Na prvi pogled on deluje jako skupo. Nalik je na starije modele kakvi se više ne proizvode, naravno modifikovan modernim sadržajima. U dnu je mehanizam za ljuljanje i polica, u sredini dušek, a oko njega detalji plave boje.

BONUS VIDEO: Ceca Ražnatović pred finale: „Mnogo je znoja proliveno“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic)

Foto: Instagram / ac3isb4ck,
Autor: K. Marković