Veljko Ražnatović objavio Bogdaninu sliku iz kreveta: Potpuno se raznežio i priljubio uz nju (FOTO)

veljko raz i bogd e1715765822153

Veljko Ražnatović često na Instagramu deli trenutke iz porodičnog života, a sada je na svom storiju objavio neobičnu fotografiju supruge Bogdane.

On ju je fotografisao u zoru dok je spavala u krevetu u njihovom domu u Titelu, a uz nju je njihov najstariji sin Željko. Dečak je naslonio svoj obraz na mamin i zajedno s njom spavao. Ovaj prizor je raznežio mnoge, ali je dotakao i Veljka koji je sve to zabeležio.

image

-Slava Bogu – napisao je Ražnatović uz emotikone srca i krsta.

Veljko uživa u trenucima koje provodi sa suprugom i decom. On i Bogdana su 14. maja dobili i trećeg sina, kojem su dali ime Isaija. Osim njega i Željka imaju i naslednika Krstana, kojem su nedavno proslavili prvi rođendan. Bebu će, kako je otkrio bokser, krstiti na Vidovdan, 28. juna, tako da će u kući Ražnatovića ponovo biti slavlja. Prošle nedelje su se svi okupili zbog građanskog venčanja Anastasije i fudbalera Nemanja Gudelj, koje je objavljeno u vili Svetlana Cece Ražnatović, a kojem su prisustvovali i članovi porodice Gudelj.

BONUS VIDEO:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Kurir)

Foto: Instagram / ac3isb4ck ,
Autor: K.Marković