„Osuli su paljbu po meni“: Milica Pavlović na meti žestokih kritika, otkrila šta će njen izabranik morati da poštuje

MILICA PAVLOVIC ZGS SNIMANJE 29052024 FOTO MUNJA 6 ok 1 1

Milica Pavlović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, a sada je otvoreno govorila o svojim prioritetima.

Ona priznaje da joj je njena verna publika i karijera na prvom mestu, kao i da će njen budući izabranik morati to da razume.

-Na toj ravnini gde je moja publika, ne želim da stavim nikog pored. Taj neko može da ima svoje mesto, ali ne može da zauzme mesto moje publike i svega toga. Žene su zbog toga po meni osule paljbu „Neka ti publika pravi decu“. Imam utisak da je u današnje vreme sramota izgovoriti „Ja sam vredan i radan, da cenim onoga ko mi daje hleb“. Živim od moje publike, trudim se svakog dana, jutra i noći da dam maksimum od sebe – istakla je ona.

MILICA PAVLOVIC ZGS SNIMANJE 29052024 FOTO MUNJA 82 ok 1

Milica je oduvek bila sinonim za profesionalnost kada je posao u pitanju, budući da od prvih koraka na muzičkoj sceni, pa do danas, neprestano je dokazivala svoju posvećenost.

-Mene je teško trpeti i onda ja moram da cenim ljude koji me trpe. Mene je Bog pogledao da sam nailazila na ljude koji su se našli na mom putu da me podrže. I te kako mi upute kritiku kada dam povoda, a opet me za sve razumeju – rekla je za Grand.

MILICA PAVLOVIC ZGS SNIMANJE 29052024 FOTO MUNJA 119 ok 1

BONUS VIDEO: Milica Pavlović iskreno: „Sad kad imam milijardu možda se i javi neko“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković