Veljko Ražnatović šokiran pobedom Teya Dore, u tri reči je javno isprozivao: „Strašno“

image 1 1

Polemika o srpskom predstavniku za Pesmu za Evroviziju mladoj pevačici Teya Dori i pesmi „Ramonda“ ne prestaje na društvenim mrežama, a pojedini smatraju da je Anđela Ignjatović Breskvica oštećena glasovima stručnog žirija.

Željko Ražnatović, koji je davao svesrdnu podršku Breskvici, oduševljen njenom pesmom „Gnezdo orlovo“, i drugi dan od proglašenja pobednika ne može da dođe sebi. On je rano jutros, tokom šetnje, objavio video na Instagram storiju čudeći da će nas pesma „Ramonda“ predstavljati u Malmeu.

veljko raznatovic 6

Veljko Ražnatović isprozivao Teya Doru

Lila ramonda… j**te– bilo je sve što je rekao Ražnatović uz izraz iščuđavanja.

Podsećamo, Breskvica je javno čestitala pobednici na trijumfu.

Želim da vam se zahvalim na svim glasovima (i još jednom da naglasim da su išli u humanitarne svrhe tako da mi je zbog toga još draže što ih je toliko bilo), i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam– napisala je ona na svom Instagramu nakon finala.

(Kurir)

BONUS VIDEO- Teya Dora nakon pobede:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.