Na vama je nikad teža odluka: Mira, Nebojša i Barbara vode borbu za vaše simpatije na Fejsbuk glasanju (FOTO)

FILP3624 2 1

Sedam sjajnih kandidata sinoć je priredilo veče za pamćenje u emisiji „Nikad nije kasno“ gde su svojim performansima ulepšali noć milionima gledalaca širom sveta.

Iako je svaki od njih pokazao neverovatan talenat i emociju na sceni, pravila su takva da ne mogu svi nastaviti ovo muzičko putovanje, a nakon odluke žirija i publike u studiju, izbor poslednjeg favorita je na vama.

ipiccy image 27 1

Nikad nije kasno Fejsbuk glasanje

Mirjana Milanović Mira, Barbara Romanov i Nebojša Živkov Pidža do utorka u ponoć boriće se za vašu podršku na Fejsbuk glasanju koje se odvija OVDE.

Samo od vaših glasova zavisi koga ćemo gledati u narednom krugu i da li ćete svoje poverenje poklioniti iskusnoj pevačici Miri, amateru Barbari koja osvaja svojim šarmom ili neverovatnom čoveku velikog srca Nebojiši.

glasanje 03 mart

Ne čekajte poslednji trenutak i ukoliko još uvek niste glasali to učinite sada OVDE, a u nastavku se podsetite kako su njih troje sinoć pevali.

Mira:

Barbara:

Nebojša:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić