Takmičarka preživela pravu agoniju tokom nastupa u „Zvezdama Granda“: „Nisam mogla da verujem da se ovo dešava“ (VIDEO)

U jednom od najneizvesnijih duela u „Zvezdama Granda“ Sofija Đekić se izborila za direktan plasman u naredni krug takmičenja, a pred našim kamerama priznala je da je na sceni preživela pravu agoniju.

Naime, kako je sa Melisom Zijadić odmerila snage i kako je rezultat ostao neizvestan do samog kraja, Sofija priznaje da nije očekivala da će ishod glasanja otići u njenu korist.

SOFIJA DJEKIC 20 GOD. SMEDEREVO 6

Sofija Đekić preživela pravu agoniju tokom nastpa u Zvezdama Granda

-U ovom trenutku na kraju, iskreno bila je nezgodna situacija. Ona ubija kako peva, ubijam i ja i što kaže Marija, bio je egal. Nisam se nadala ovakvom ishodu i da ću ja proći dalje, ali mi ne bi bilo krivo ni da je Melisa prošla. Osećala sam se čudno, nisam mogla da verujem da se ovo dešava, drago mi je što sam ispunila Milijeva očekivanja, pa onda i celog žirija – počela je ona.

IMG 3151 1

Kako je samo dobila pohvale nakon ovog nastupa, mlada pevačica kaže da joj komentari žirija jako znače, a posebno komplimenti Marije Šerifović.

-To mišljenje me je interesovalo, volim da čujem, drago mi je da je tako i da ih moj glas na neki način kupuje i moja energija. To može da mi bude samo plus u ovom poslu. Naravno da ću posle takmičenja nastaviti karijeru, ali ovakvo mišljenje i ovakve pohvale za mene nemaju cenu – kazala je Sofija i dodala:

-Marijin komentar mi jako znači, baš ona mi je rekla da moj glas kupuje. To mi mnogo znači i kada pevam ovako kod kuće nekome, ljudi isto tako reaguju, a to je upravo Marija rekla.

IMG 3126

Na samom kraju razgovora Sofija je priznala i šta joj je mentor Aleksandar Milić Mili rekao nakon nastupa na velikoj scceni.

-On je oduševljen, rekao je da sam sve uradila kako treba, imali smo probe, radili smo, bili smo vredni – zaključila je Sofija, a video pogledajte na početku teksta.

BONUS VIDEO – Sofija Đekić i Melisa Zijadić natpevavanje

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković/S.Stojanov