Dea Đurđević otkrila koji političar je najteži gost: „Volela bih da sa njim imamo dogovorena pitanja, nezgodan je sagovornik“ (VIDEO)

Dea Đurđević godinama radi kao voditeljka jutarnjeg programa koja je imala priliku da ugosti i razgovara sa brojnim poznatim ličnostima, među kojima su i političari za koje tvrdi da su zahvalni za saradnju jer su najspremniji, ali i najprijatniji gosti.

Ipak, voditeljka priznaje da njen posao nosi i mnogo odgovornosti, a posebno kada joj u goste dolazi predsednik Aleksandar Vučić za koga priznaje da nikada nije dovoljno spremna.

DEA DJURDJEVIC ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO MUNJA 33 ok

Dea Đurđević najteži gost

Za njega je velika odgovornost, tu nema dogovorenih pitanja. Ja bih izuteno volela da imamo jer je lakše da znaš za šta da se spremiš jer koliko god da misliš da si spreman on ima uvek više brojeva, više zna jer je čovek na udaru svih informacija i tu je nezgodno da balansiraš. Političar po pravilu šta god da ga pitaš on priča šta hoće i treba da ga vratiš više puta. To je širok dijapazon i zato je nezgodno– objašnjava Dea i dodaje:

Vrlo je nezgodan sagovornik često, a ti nikada ne spominješ ništa što znaš površno, ali u odnosu na njega to je uvek tako i onda te je sramota da te ispreskače gost i on je stvarno najnezgodniji- iskrena je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

DEA DJURDJEVIC ZGS SNIMANJE 21022024 FOTO MUNJA 35 ok 1

Podsećamo, voditeljka je pre pet godina doživela saobraćajnu nesreću kada je zadobila teške telesne povrede.

– Kada sam ležala ta podrška javnosti mi je davala snagu i vetar u leđa da se izborim, pa kako god i da nastavim život. Svakog jutra kada se probudim meni je osmeh na licu, bila sam nepokretna. Imala sam 22 operacije i preko 200 puta sam bila uspavana. Srce ne može da izdrži toliku bol, iako sam bila na morfijumu, i uspvaljivali su me, gledali su šta je manje zlo– ispričala je Đurđevićeva.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić