Vanja Mijatović sela za bubanj, pa pokidala Brenin hit: Publika ostala bez teksta (VIDEO)

VANJA MIJATOVIC ZGS SNIMANJE 11012023 FOTO MUNJA 2 ok

Od kada se pojavila u takmičenju „Zvezde Granda“ pevačica Vanja Mijatović uspešno gradi svoju muzičku karijeru.

Ona najčešće nastupa na slavljima i veseljima, a jedan video koji je nedavno osvanuo na društvenim mrežama izazvao je lavinu komentara.

Naime, Vanja je pevala ja jednoj proslavi, a u pauzi između dva bloka pesama pokazala i da zna da svira bubanj.

Ona je uzela palice u ruke i davala ritam za pesmu Lepe Brene „Luda za tobom“ dok je pevala njena koleginica.

Sve ovo je zabeležio njen kolega klavijaturista koji je ostao u čudu kada je saznao da Vanja svira bubanj, a i publika je ostala iznenađena jer ovo do sada nisu znali o njoj.

Podsetimo, Vanja se nedavno udala za svog izabranika Aleksandra. Žurku su za prijatelje i porodicu organizovali u jednom prestoničkom restoranu, dok je crkveno venčanje održano nekoliko dana kasnije u Dubaiju gde su prisutvovali samo kumovi.

Kako je njena svadba izazvala lavine komentara, pevačica je u jednoj izjavi za Grand priznala da je sebi napravila svadbu iz snova.

– Mi smo totalno par koji je kontra od svega onoga što mora, kod nas u stvari ništa ne mora. Mnogi su me pitali kako mogu da pravim svadbu, a nismo se venčali u crkvi i u opštini. Moja svadba, moja pravila! Kada je bila žurka, odnosno to svadbeno veselje, svima je čudno što nije bilo i opštinskog venčanja. Čak je jedan naslov glasio „Udala se, a ostala devojka“, to mi je bilo baš simpatično. Čak su pričali da sam prevarila naciju (smeh). Zapravo je sve vrlo jednostavno. Taj dan smo hteli da imamo samo žurku zbog nas i zbog gostiju jer nismo želeli da umaramo ljude od jutra, koje nije moj saveznik. Drugog dana smo hteli venčanje, kao što se i desilo kasnije u Dubaiju objasnila je pevačica za Grand.

Foto: Z.K.Munja/TikTok,
Autor: A.Milinković