SAMA SEBI ORGANIZOVALA IZNENAĐENJE NA SVADBI: Vanja Mijatović imala posebnu želju koju nije želela da prepusti slučaju: „Moralo je tako“

25c37a2a3917b2f8c9d3d724bf6d000f4abd865e

Za Vanju Mijatović, prošla godina je bila jedna od najlepših jer je pre nekoliko meseci stala na ludi kamen sa svojim dugogodišnjim izabranikom kada su se zarekli na večnu ljubav.

Zaljubljeni par nije želeo klasično venčanje, pa je taku njihovu svadbenu žurku upotpunio jedan grčki bend što je mlada priželjkivala, međutim svoje želje nije prepustila slučaju.

Ja sam organizovala iznenađenje za mene. To je bila moja želja koju sam sebi ispunila, prosto je moralo barem sat vremena da bude muzike za moju dušu, pored naše naravno. Svi su bili oduševljeni, bilo je lepo nešto drugačije i svima je prijalo– ispričala je Vanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Poznato je da je u Grčkoj običaj da se na veseljima lome tanjiri, međutim na njenoj svadbi su ipak zaobišli ovaj trend.

Ja nisam nikada lomila tanjire, nije me to privlačilo. To je inače drugo posuđe namenjeno za tu priliku, ali ja preferiram kada bacaju ruže to mi je jako lepo– iskrena je Mijatovićeva.

VANJA MIJATOVIC I KATARINA ZIVKOVIC ZGS SNIMANJE 11012023 FOTO FILIP ok

Njena neobična svadba zaintrigirala je naciju, a ona je nedavno i objasnila zbog čega su se odlučili da urade sve po svojim pravilima.

Mi smo totalno par koji je kontra od svega onoga što mora, kod nas u stvari ništa ne mora. Mnogi su me pitali kako mogu da pravim svadbu, a nismo se venčali u crkvi i u opštini. Moja svadba, moja pravila! Kada je bila žurka, odnosno to svadbeno veselje, svima je čudno što nije bilo i opštinskog venčanja. Čak je jedan naslov glasio „Udala se, a ostala devojka“, to mi je bilo baš simpatično. Čak su pričali da sam prevarila naciju (smeh). Zapravo je sve vrlo jednostavno. Taj dan smo hteli da imamo samo žurku zbog nas i zbog gostiju jer nismo želeli da umaramo ljude od jutra, koje nije moj saveznik. Drugog dana smo hteli venčanje, kao što se i desilo kasnije u Dubaiju objasnila je pevačica za Grand.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić