Ovo sigurno niste znali: Pevačica iz „Zvezda Granda“ otpevala je prateće vokale najvećim imenima naše estrade

vanja mijatović

Pevačica Vanja Mijatović proslavila se učešćem u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, a malo ko zna da je upravo ona pevala prateće vokale najvećim zvezdama naše estrade.

vanja mijatović

Kako potiče iz muzičke porodice i poseduje ogroman talenat, Vanja podjednako dobro peva sve muzičke žanrove, pa je tako bila gost i na pesmama njenih kolega.

Vanja Mijatović otpevala prateće vokale najvećim imenima naše estrade

vanja mijatović

Vanja je zajedno sa Snežanom Đurišić otpevala prateće vokale za kompilaciju hitova koju je snimio za „Grand“ legendarni Predrag Živković Tozovac u novim aranžmanima.

vanja mijatović

Osim toga, sa orkestrom Ace Sofronijevića dugo je pevala prateće vokale u mnogim emsijama, a gostovala je i kod Edite Aradinović, Gastoza, Jane Todorović, Nadice Ademov i mnogih drugih pevača.

Inače, Vanja sama peva i vokale za svoje pesme, pa je tako jedna od zvezda „Granda“ koja je otpevala najviše pratećih vokala kolegama.

BONUS VIDEO – Vanja Mijatović o braku

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković