„Prilazi mi curica i pita me…“ Jovan Perišić nikada neće zaboraviti prvi susret sa Prijom: „To je bila sudbina“ VIDEO

Pevač Jovan Perišić gostovao je nedavno na dva konncerta Aleksandre Prijović u Banja Luci i Novom Sadu, a sada je za Grand otkrio kako je izgledao prvi susret sa koleginicom.

Jovan priznaje da mu je bila velika čast da se na njenom koncertu pojavi kao gost, ali i dodaje da je prvi put u karijeri imao tremu pred izlazak na scenu.

JOVAN PERISIC GP SNIMANJE 15042024 FOTO MUNJA 42

Jovan Perišić otkrio kako je upoznao Aleksandru Prijović

-Pre svega želim da pozdravim Aleksandru i njen tim, bilo mi je zadovoljstvo što sam nastupao na njenim koncertima. Nekada nije lako biti gost, pogotovo kada se ne zna da li ćeš pevati i kada se pojaviš kao iznenađenje. Aleksandru vole i mladi i stari, ona je napravila nešto što je retko ko upseo da uradi poslednjih godina, čestitam joj – reako je Jovan za Grand i dodao:

-Izaći pred njenu publiku i da te tako lepo prihvate u Banja Luci isto kao i u Novom Sadu, ko je pratio mogao je da vidi. Uvek sam govorio da nemam tremu, ali kada sam izašao u Novom Sadu, nešto su mi se tresle noge. I ona mi je rekla da je imala tremu, to je posebna odgovorinost. Na taj koncert došle su moje komšije, žena, deca, svi su bili. Bilo je zaista fenomenalno, divno su me dočekali.

prijovic

Jovan se zatim prisetio prvog susreta sa Aleksandrom i otkrio da se to dogodilo u prostorijama „Grand“ produkcije pre više od deset godina.

-Upoznao sam je još dok se takmičila, tu sam bio na Grandu, prilazio sam iza bine, zaustavlja me neka curica i pita „Da li može jedna slika“. Rekao sam da može, a ona mi je rekla da želi sliku da pošalje tati. Slučajnost da je njen otac par dana pre toga bio na jednom mom nastupu i rekao mi je da se njegova ćerka takmiči u „Zvezdama Granda“. To je bila sudbina – zaključio je pevač, a video pogledajte na počestku teksta.

BONUS VIDEO – Aleksandra Prijović i Jovan Perišić koncert Novi Sad

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković