Nakon spektakla u emisiji Saša Bradašević iskreno: „Nije sve u pevanju, moramo ponuditi i šou“ VIDEO

Nakon što je njegov nastup sa pevačicom Ivanom Dimkovski izazvao lavinu emocija kod publike, takmičar Saša Bradašević oglasio se za Grand.

On ne krije da je srećan i ponosan što je publici predsavio još jedan deo svoje ličnosti i dodaje da je zbog toga posebno zahvalan mlađoj koleginici.

0A0A0331 1

Saša Bradašević intervju Nikad nije kasno

-Ideja za ples nije bila moja, to je predložila koleginica Ivana Dimkovski i svaka joj čast. Prezahvalan sam joj, učinila mi je veliku uslugu i bilo mi je zadovoljstvo da igram sa njom. Nije pevanje samo pevanje, mora se ljudima dati neka lepa priča, neki šou. U ovom četrvrtom krugu nije poenta priče samo pevanje, nego i dobra zabava – rekao je Saša i dodao:

-Poslednji put sam plesao možda kada je „Prljavi ples“ izašao. To je bio veliki hit kada sam ja bio još u osnovnoj školi, svi smo hteli to da igramo. To je bio poslednji put da sam zaplesao, ovo skakanje po svadbama ne računam.

0A0A0352 1

Već godinama radi kao profesor na jednom fakultetu u Beogradu, a u slobono vreme takmičar se bavi i drugim aktivnostima, pa mu je pored muzike, sport prioritet.

-Trčim i maraton, ja bih stalno da probam nešto novo. Sada sam pravio pauzu sa maratonom, pa sam išao na boks da vidim kako to izgleda. Videćemo šta će biti dalje, život je divna stvar i treba da se iskoristi maksimalno za nešto novo. Sledeći izazov mi je, da ako je to moguće i dalje pevam sa ovako dobrim bednom. Najveća nagrada u ovoj emisiji je pevati sa ovako dobrom bendom, to mi je motiv da idem što dalje, samo da imam mogućnost sa njima da pevam, neverovatni su – zaključio je pevač, a video pogledajte na početku teksta.

0A0A0367 1

Podsetimo, Saša je ove nedelje na Fejsbuk glasanju, a ukoliko je baš on vaš favorit, možete ga podržati glasom (OVDE)

BONUS VIDEO – Saša Bradašević i Ivana Dimkovski duet

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković/A.Dačić