VANJA MIJATOVIĆ BROJI DANE DO SVADBE: “Sve je spremno osim venčanice“, a evo zašto ne idu na medeni mesec (VIDEO)

Vanja Mijatović sa nestrpljenjem čeka 12. oktobar kada će svom vereniku Aleksandru Madžukiću izgovoriti sudbonosno “da”,a pripreme za svadbu su u poslednjoj fazi.

Međutim, pevačica priznaje da jedva sve završava i najvažnija stvar još uvek nije spremna za njen poseban dan.

Instagram

-Ja sam psihički spremna, pripreme su u toku, ali još puno toga nedostaje, pre svega venčanica za koju čekam material, ali ja sam pozitivna i mislim da će sve biti savršeno. Imam odličan krug ljudi oko sebe koji mi pomaže u pripremama, jeste malo frustrirajuće, ali ne dam sebi da odem da kažem u neko crnilo –istakla je ona pre manje od nedelju dana za Grand.

Svi znamo da su mladenci u pripremama za svadbu malo nervozni i da mnogi kažu da bi voleli da se pojave samo taj dan na venčanju, a da oko priprema nemaju puno obaveza, Vanja za Grand otkriva kakva je situacije kod nje.

Volim sve da vidim, ja sam da kažem “control frik” i ne bih mogla da zamlislim da na primer dekoraciju nisam pogledala ili kakva će muzika biti. Oko svega se konsultujem sa svojim verenikom, imamo jako sličan ukus, nemamo puno problema i oko svega se dogovaramo brzo – ističe buduća mlada.

Instagram

Zanmimalo nas je i da li su mladenci zakazali medeni mesec i da li planiraju prinovu u skorije vreme, a Vanja govori koji su im prvi koraci nakon venčanja.

Nismo zakazali medeni mesec, ja dan posle moje svadbe radim, takođe i moj budući muž. Volela bih da odemo na Santorini, tamo sam ja nedavno snimala spot, prelepo je mesto, mislim da ćemo odvojiti bar četiri dana za odmor. A što se tiče prinove, razmišljamo o tome i pričamo već duže vreme, naravno da jedva čekamo, ali to već nije na nama kaže pevačica za naš portal, a ceo video možete pogledati u nastavku teksta.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković