„ODVRATNO MI JE, DALILA JE HODAJUĆE ZLO“ Vanja Mijatović žestoko oplela po rijaliti učesnici

Pevačica Vanja Mijatović svojevremeno je učestvovala u jednom rijalitiju, a kako kaže sigurna je da to više nikada ne bi učinila, jer smatra da tamo nema šta da pokaže, a i tvrdi da ima dovoljno posla i nastupa.

Vanja priznaje da ponekad pogleda rijaliti, a kako kaže interesantna joj je aktuelna trojka misleći na Dalilu, Dejana Dragojevića i Filipa Cara.

48aef2350fa220465e600515d30507ebdf3b8c8c

– Ne volim da osuđujem ljude, ali mnogo je iritantna ova situacija… Sve je to okej i da se žena zaljubila, danas se ljudi sve više razvode, više to nije kao pre, svi smo manje tolerantni, ali nije lepo što se tako ophodi prema njemu, jer ipak treba nešto da poštuje sa kime je bila i gradila budućnost. Nije lepo, nije ljudski, da kažem odvratno mi je… Što se kaže hodajuće zlo je. Uopšte mi se ne dopada kako se ponaša prema Dejanu, pojavio se čovek od pre mesec dana i ona sad brine šta će on da kaže, a ne brine sa druge strane da li povređuje nekoga. Ne dopada mi se ona uopšte ni njena energija – ispričala je Vanja u emisiji „Grand magazin“.

Celo gostovanje Vanje Mijatović pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić