Login/Registracija

BROJI SITNO: Vanja Mijatović ZAKAZALA GALA VENČANJE

Vanja Mijatović, posle nekoliko odlaganja svadbe zbog oandemije korona virusa, konačno će sudbonosno da izgovoriti svom višegodišnjem partneru Aleksandru.

Gala slavlje zakazano je za početak oktobra oktobra, a ona ne krije da sa velikim nestrpljenjem čeka dan kada će svoju ljubav krunisati brakom.

Kako pišu domaći mediji, venčanje iz bajke održaće se u jednom poznatom prestoničkom lokalu, gde će napraviti slavlje za pamćenje.

Vanja je nedavno govorila o tome još uvek ne zna koje će običaje ispoštovati, ali da sigurno zna kakvu muziku želi.

– Volela bih da na bude jedan grčki bend, jer ja izuzetno volim njihovu muziku, a što se tiče naših pevača oboje volimo Anu Bekutu– izjavila je tada Mijatovićeva.

Podsećamo, pevačicu je njen partner zaprosio na zanimljiv način na dan njihove godišnjice.

– Nama je juče bila godišnjica i tim povodom smo otišli u grčki restoran da ručamo. On mi je prvo dao jedan poklon. Rekao mi je da zatvorim oči. Ja sam pomislila da je verenički prsten. Ličilo mi je da je to, pošto sam taj dan bila sva u belom, a ja sam inače ljubitelj crne boje. Otvorila sam oči i videla narukvicu i krunu. I ja kažem: „Aha, nije to, prevario me osećaj“. Međutim, on mi je rekao ponovo da zatvorim oci. Ja otvorila oči, videla prsten. Bilo je baš lepo. Pošto je tu bila neka uživo muzika otpevala sam mu deo pesme – govorila je svojevremeno Vanja.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić