Login/Registracija

Uroš Živković otkrio svoju strast, pokazao kako se provodi prolećna nedelja (VIDEO)

Pevač Uroš Živković voli nedelju, a trenutke lepog vremena kada ne radi rado provodi u prirodi. Uroš je na svom Instagram storiju objavio kako se u lepoj prirodi provodi vreme nakon vožnje kvadovima, koje pevač po svemu sudeći obožava.

Takmičenje „Zvezde Granda“ lansiralo je Uroša Živkovića među najveće zvezde estradne scene, ali uprkos tome mladi pevač uspeo je da ostane skroman i prizeman.

Slava sa sobom nosi i mnogo loših stvari, a Živković se trudi da za loše ljude ne mari iako se do sada mnogo puta razočarao.

-Jesam se razočarao naravno, ali svi mi imamo pored sebe starije ljude i one koji nas savetuju. Mada većina nas ide glavom kroz zid dok se sami ne udarimo, dok ne osetimo nešto na svojoj koži-objasnio je Uroš nedavno, a potom progovorio o svojoj porodici.

-Mislim ja imam sjajne roditelje koji su me vaspitali kako treba i trudim se da ulažem taj novac u porodicu ali i da obezbedim sebe da sutra mogu da uživam u životu. Ali svuda ima loših ljudi, gde ima para tu ima i loših ljudi, problema i razočarenja- priznao je nekadašnji takmičar „Zvezda Granda“.

Očigledno da ume da uživa u životu, o čemu govori i video koji je danas obavio na svom storiju.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić