„Sećam se kada niko nije hteo da mi pomogne“, Enes Begović poučen iskustvom danas sebi ne dozvoljava jedno: „Bude mi krivo“ (VIDEO)

ENES BEGOVIC NNK SNIMANJE 30032023 FOTO MUNJA 76 ok

Popularni pevač Enes Begović, rado je viđen gost u emisiji „Nikad nije kasno“, u kojoj će se večeras, po drugi put u ovoj sezoni, naću u stolici za žiri.

U razgovoru za Grand, Enes je otkrio kako je ovo njegova omiljena emisija i priznaje da je često gleda sa svojom porodicom u domu.

Volim da se družim sa ljudima, volim da je ovako opuštena varijanta. Iako sam putovao iz Sarajeva, daleko je, ali mi osmeha i pozitivne enrgije ne fali i zadovoljtsvo mi je da to razmenim sa publikom– kaže Begović koji je poznat kao pravi veseljak na sceni koji i večeras obećava emisiju za pamćenje.

U ovoj emisiji je nemoguće biti neraspoložen. Ovo je nešto posebno, možda će se neko naljutiti, ali ovo je najgledaniji šou u regionu, i ja se ovde osećam neverovatno pozitivno i uživam od tih divnih ljudi koji su ispunili sebi tu želju da naprave neki korak u muzici. Nekad mi bude krivo kada vidim da previše kritički neko gleda na ovo, ja volim tu opuštenu varijantu kada se čuje i oseti draž ove emisije– objasnio je on.

0A0A8601 1

Poslednjih nekoliko godina, mlađi pevači često obrađuju hitove starijih kolega, što nekima smeta, međutim Begoviću imponuje.

Ne zameram im, ja ih čak podržavam. Ja im kažem da preslušaju sve moje pesme i neka sve obrade, ja sam uvek tu da im pomognem, ja se sećam kako je bilo kada sam počinjao i kada niko nije hteo da mi pomogne, ali i koliko mi je značilo kada mi je neko pomagao– iskren je Enes.

ENES BEGOVIC NNK SNIMANJE 30032023 FOTO MUNJA 45 ok

Nedavno je na društvenim mrežama isplivala slika iz studija sa Šerifom Konjevićem, a za naš portal otkrio je o čemu se tu radi i da li će publiku obradovati duetom.

Radili smo na pesmama, možda se nešto izrodi. Sarađivati sa njim je zaista zadovoljstvo, on je jedan od najboljih vokala koje ja cenim. Radili smo u studiju kod Saška Nikolića koji je nasledio njegovog oca Miću koji je uradio neke od mojih najvećih hitova, imao sam sjajnu saradnju i sa Kemišem. Evo, ekskluzivno pripremili smo jaku dobru pesmu i radim na još pesama za moje nove solističke koncerte– otkrio je Begović čiji ceo intervju možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/A. Milinković