Login/Registracija

Ozbiljan ženskaroš? Uroš Živković zatečen nakon optužbi: „Mala, trajaćeš kao kutija cigareta“ (VIDEO)

Poznato je da su nekadašnji učesnici „Zvezda Granda“, pevači Uroš Živković i Ljuba Perućica privatno veoma bliski, te da vole da provode vreme zajedno jer kada se oni udruže tu uvek nastaje zabava.

I dok gotovo svi koji prate njegov rad znaju da je Ljuba Perućica oženjen i već nekoliko godina u srećnom braku sa nekadašnjom voditeljkom Katarinom Kolozeus, Uroš o svom ljubavnom životu mudro ćuti te tako intrigira javnost, ali i pripadnice lepšeg pola.

Kako Živkovića neretko prozivaju da je veliki ženskaroš, pevač je odlučio da ovim spekulacijama stane na kraj. Na pitanje novinara da li je istina da svakoj devojci koju upozna kaže: „Mala, trajaćeš kao ova kutija cigareta“, te da je „foru“ pokupio iz jednog filma Uroš se najpre šokirao, pa zbunjeno odgovorio:

Ja? Ne, to je izmišljeno, priznaj! Vaspitan sam da budem džentlmen. Ništa ne govorim jer je tako bolje – branio se pevač.

Tokom intervjua u celu priču se ubacio i Ljuba Perućica koji je prokomentarisao da li su priče koje prate Uroša istinite ili ne.

Odmah da kažem da to nije istina. Uroš je ozbiljan momak. Znam da ga devojke spopadaju, ali on je veliki gospodin i šmeker pre svega – rekao je Perućica i otkrio koliko je trajala Uroševa najduža veza:

Pa, još uvek traje – rekao je Ljuba sa širokim osmehom na licu.

Zaboravljate koliko ja imam godina, to što sam dugo na sceni ne znači da sam mator. Tek mi je dvadeset pet – istakao je pevač i demantovao spekulacije o tome da je najveći ženskaroš na estradi.

Ceo intervju možete poslušati u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja/ youtube,
Autor: I.Grk