Login/Registracija

Uoči svetskog prvenstva pevačica pakuje kofere, svi se pitaju gde je Gobelja?

Pevačici Katarini Grujić očigledno nedostaje toplije vreme, pa će uskoro spakovati kofere i krenuti put mora, odakle će pratiti Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Međutim, nije otkrila da će u toplije krajeve ići sa suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem, ali je priznala ko se od njih više nervira kada prate fudbalsku utakmicu.

-Idem u Dubai, odatle ću i pratiti Svetsko prvenstvo. Ja više komentarišem utakmice, strastveni smo i on i ja, ali definitivno, on se više nervira – istakla je Katarina.

Pevačica je otkrila i da svoje hitove retko naručuje u izlasku, ali i da nikad ne daje bakšiš za svoje pesme.

Volim kada traže da im pevam moje pesme, ali ne dajem novac – rekla je.

Katarina se vrlo brzo posle porođaja vratila nastupima, a kako kaže, to joj nije bilo teško jer pre svega ima dobru organizaciju.

 Ja sam se porodila u decembru, a u martu sam već startovala sa nastupima i već imam zakazane nastupe do kraja godine i Novu godinu, tako da sam uspela da ishendlujem sve sa bebom i nastupima i da ni ona ne pati ni karijera. Za sve je bitna dobra organizacija, uvek može da se desi da nešto ne ide, ali imam pomoć, i Marko mi je tu, i mama i dadilja – rekla je pevačica nedavno u emisiji „Amidži šou“ i otkrila koliko dece bi volela da ima:

– Troje… Ja sam rekla pošto je Katja tatina mezimica, red bi bio da ja rodim sebi sina.

BONUS VIDEO: Svadba Katarine Grujić i Marka Gobeljića

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: I. A.