Login/Registracija

Fanovi trljaju oči zbog Ibra Bublina: Pobednik ZVEZDA GRANDA porastao i grli prelepu brinetu (VIDEO)

Kada je pre samo mesec dana Ibro Bublin, nekadašnji pobednik Zvezda Granda“, najavio iznenađenje koje je mesecima pripremao, niko nije mogao ni da pretpostavi da se radi o njegovoj potpunoj transformaciji.

Od talentovanog i skromnog momka stasao je u pravog zavodnika koji je sad svoje sposobnosti pokazao i u neverovatnim kadrovima novog spota za pesmu „Šejtaj djevojče“.

Osim što je potvrdio da se odlično snalazi kao bajker, pevač je sve iznenadio kadrovima u kojima razmenjuje nežnost sa zgodnom brinetom.

Pevač je prvi put pred kamerama pokazao svoju nežniju i džentlmensku stranu, te u jednom kadru drži ruku atraktivne manekenke i grli je, dok u drugoj nosi njene salonke.

– Neka ovo bude prvi put kao podsticajni za dalje. Nisam rekao da neću opet – rekao je nedvano Bublin i dodao -Trudim se da budem džentmlen u pravo vreme i na pravom mestu, kada je to potrebno.

Njegova nova pesma osvojila je publiku, a posebno spot za koji su mnogi prokomentarisali da je oličenje njegove zrelosti.

„Ovo je više od savršenstva“, „Novi- stari Ibro, svaka čast, i pesma i spot su top“, „Sve se poklopilo, svaka ti čast“, „Majstorski, nema šta“, „Ovo je pokazatelj da si najbolji glas na Balkanu“, samo su neki od komentara na novu pesmu „Šejtan djevojče“ koja je pred vama.

Autor: I. Ankić