Login/Registracija

Udaje se Marija Mikić: Pevačica otkrila detalje svadbenog slavlja, a evo ko će dizajnirati venčanicu: „Njene kreacije su divne“

Nakon što je nedavno na svet donela drugo dete, Marija Mikić i njen izabranik Jovan Pantić napokon će stati na ludi kamen.

Marija priznaje da će se svadbeno veselje održati u jednom prestoničkom restoranu, a za njen stajling će biti zadružena Saška Đoković, supruga Đorđa Đokovića.

Jednom smo otkazali venčanje, ali ovog puta se definitivno udajem! Prvi put kada smo zakazali svadbu bili smo u takvoj situaciji da smo bili primorani da otkažemo, ali sada nećemo. Pripreme su uveliko u toku, odabrali smo divan restoran, a i dekoraciju koja će biti fantastična. Venčanicu još nisam odabrala, ali sam ovih dana išla kod Saške da pogledam šta ima. Njene kreacije su divne, sigurna sam da će ona biti zadužena za moj stajling toga dana. Saška je pozvana na moju svadbu, kao i cela porodica Đoković. Nadam se da će moći da dođu – priča Mikićeva.

Imam četiri do pet kila više nego što sam imala pre trudnoće, ali ne obazirem se na to. Na svu sreću, nisam se mnogo ugojila u trudnoći. Mama mi kaže da sam lepa i da se ne opterećujem. Toliko uživam u životu da mi je to najmanji problem.

Marija je otkrila koji kolega će pevati na svadbi i ulepšati njeno venčanje.

Pevaće Joca Stefanović sa svojim bendom. Verovatno ću se i ja latiti mikrofona, tako da sam sigurna da će biti veselo i da će se naši najmiliji dobro provesti. To je najbitnije. Baš se radujem, ne mogu da dočekam da osvane 20. jul – završava pevačica.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.