Login/Registracija

„Mi smo kod kuće“, pevačica Marija Mikić stigla sa bebom u svoj dom, evo gde Milija spava (VIDEO)

marija mikic intervju 1

Pevačica Marija Mikić porodila se pre četiri dana i na svet donela zdravog dečaka kome su dali ime Milija, a danas je kompletna porodica napokon stigla kući. Pevačica je odmah po dolasku pokazala sobu za novog člana porodice, a preslatka kolevka zauzima centralno mesto, dok je sve okupano prirodnim svetlom.

-Mi smo kod kuće – poručila je Marija u opisu videa.

Pevačica je inače danas u pratnji supruga izašla iz porodilišta, a svoju sreću podelila je sa okupljenim medijima.

-Jedva sam čekala da krenemo kući. Porođaj je prošao odlično, hoću da se zahvalim osoblju. Tek sad kreće žurka. Milija liči na mene. Bar ću ja tako da pričam. Nisam razmišljala ni o kakvom slavlju. Uskoro je Đurđin prvi rođendan. Bitno mi je da smo živi i zdravi. Hoću da budem sa svojom decom i da popijem kaficu. Muž i ja smo zajedno birali ime za sina. Nismo pogrešili. On je toliko mio da ne znam da li sam ga ja rodila – rekla je Marija danas medijima, a potom otkrila i kako će da izbegne eventualnu ćerkinu ljubomoru.

1bc8cca6b81a51a1bf5f754e0bbf2abfdc955a2c

-Savetovali su nas stariji da ćerkici kupimo poklon, da joj donesemo i kažemo da je to od bate. Bojim se da ga ne udari, ali ona je mnogo mala, pa mislim da će njih dvoje biti kao blizanci – izjavila je pevačica.

Njen porođaj sa sinom inače protekao je, prema njenim rečima ipak teže nego što je mislila.

-Drugi porođaj mi je teže pao, jer sam znala šta me čeka. Beba je mala 2500 g ima – istakla je pevačica.

Da podsetimo, pevačica Marija Mikić sa suprugom već ima ćerku Đurđu, dok on iz prvog braka ima sina. Pevačica Marija Mikić drugi put je zatrudnela samo tri meseca nakon prvog porođaja, a sada je u dom ove porodice došao i novi član Milija.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić