Login/Registracija

„Teško je pomeriti granice“ Sara Jo o Luku Bleku, njegovom nastupu i favoritu na PZE

Sara Jo pojavila se sinoć na jednom prestoničkom događaju i tom prilikom pred okupljenim novinarima prokomentarisala akteulnog srpskog predstavnika na Evroviziji Luka Bleka.

Pevačica je istakla da je njegova pobeda na „Pesmi za Evroviziju“ nije iznenadila i da je ubeđena da će u Liverpulu dati sve od sebe da u najboljem svetlu predstavi našu zemlju.

-Pratim njegov rad još odavno, neki naši počeci muzički su se dogodili istih godina. Bila sam na njegovim prvim promocijama, cenim što je svoj i što fura neki svoj fazon. Ispočetka je tako. To nije menjao. Ove godine sam imala nekoliko favorita na ‘Pesmi za Evroviziju’, Džipsija recimo, njegovu energiju i nastup – rekla je Sara Jo i prokomentarisala komentare pojedinih koleginica da je Lukov nastup satanistički.

– Nastup pobednički je, kažete, bio satanistički po mnogima? Ne. Znate kako, posle Madone ništa više ne može da bude toliko ekstravagantno, čudno, smatram da je zaista teško pomerati granice u tom smislu. Mislim da je Madona prva otvorila put svima nama. Luke Black je inovativan – istakla je pevačica, a prenosi Informer.

NE PROPUSTITE I

Foto: Instagram,
Autor: I. A.